The Ultimate Guide To ayakkabi standi

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

BirçOkay iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Ekonomik tabanı nedeniyle lüks phase ile ciddi bir fiyat avantajına sahip olan marka; bu özelliği ile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

Doğru ayakkabı seçimi sayesinde hareket kabiliyetinizi artırabilir ve işinizi daha hızlı ve verimli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca doğru ayakkabılar, ayak, diz ve bel problemlerini önlemeye lawnımcı olarak genel sağlık ve performans üzerinde olumlu bir etki yaratır.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar ayakkabi sİtelerİ sweatshirt tshirt

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması advertına çelik burunlu ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların possibility faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

You are able to e-mail the positioning proprietor to allow them to know you ended up blocked. Remember to consist of Anything you işçi ayakkabısı were accomplishing ayakkabi ingilizce when this web page came up along with the Cloudflare Ray ID located at the bottom of the page.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page